Sopar d’Agraïment dels càrrecs 2017

L’agenda pre-magdalena va estar tan atapeïda que va caldre posposar el sopar que cada any els màxims càrrecs de Sequiol ofereixen a la Comissió com a agraïment al treball realitzat tot l’any.

Així doncs, una vegada finalitzades les nostres festes fundacionals, les Famílies de Beatriz, Teresa i Marcos, van reunir a la nombrosa Comissió Sequiolera en un cèntric Hotel de la Ciutat, on van poder agrair-los el seu magnífic treball mitjançant la degustació d’un suculent sopar.

Després del sopar, va arribar el moment dels discursos. En primer lloc ho va intentar Marcos, però li va entrar un atac de riure i no va poder continuar. Un riure contagiós que va inundar el saló i va acabar en sonors aplaudiments a favor del xicotet sequiolo.

En els seus parlaments, Beatriz, Teresa i Marcos, van agrair l’esforç de tota la comissió, de tots els equips de treball començant pel de construcció dels monuments gaiaters, i especialment de les seues dames i acompanyants, amb els quals han viscut un intens any i han forjat una bonica amistat. Com no podia ser d’una altra manera, també van donar les gràcies en majúscules a les seues famílies, per l’esforç econòmic, el suport emocional i per ser els seus fans incondicionals. Un cúmul d’emocions, riures, anècdotes i alguna llagrimeta en una nit repleta de sentiments i bons desitjos.

Una vegada finalitzats els discursos, els nostres màxims representants en la Magdalena del 2017, van anar lliurant un record a cada família. També la Comissió els va fer lliurament a ells d’un detall perquè no obliden el seu meravellós 2017.

Amb música i ball, a poc a poc es va anar aconseguint la fi de festa. Una meravellosa vetlada la que ens van oferir les famílies Belenguer Mercé, Doumere Fabregat i Rodríguez Manteca, als qui agraïm enormement l’esforç.

Fotos cortesía de Ediciones Digitales Muphy

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*