SOPAR D’AGRAIMENT 2022

La passada nit del dissabte, dia 9 d’Abril, la Gaiata 15 es va reunir, en el Club Nàutic del Grau de Castelló, per a celebrar un sopar en agraïment a tota la comissió.

Abans de començar el sopar, els nostres representants de la Magdalena 2022, Lourdes, Alejandra i Manel, ens van oferir unes meravelloses i emotives paraules, mostrant-nos la seva gratitud per tot aquest temps, especialment durant temps de pandèmia, i fent-nos saber la gran felicitat que han rebut i el moltíssim que han gaudit.

Seguidament, van voler donar les gràcies a les famílies, oferint-los un xicotet detall a cadascuna, amb una preciosa botella de licor. I, especialment, també li van donar les gràcies, amb un detall més personal, a la Presidenta de l’Associació, Elisabeth Breva, i als pares dels representants, els qui han ajudat al fet que aquest gran somni haja pogut succeir.

Tancat aquest moment d’agraïments i detalls, es va donar pas al sopar, amb un menú completíssim, i als brindis, acompanyats del nostre volgut ¨rotllo i canya¨, que va donar pas al moment de la festa, la qual es va allargar fins a quasi la matinada.

Fotos cortesía SEQUIOL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*