Serenata a la Reina de les Festes

Una vegada finalitzat el festival de la Festa de la Rosa, és tradicional que un grup realitze una serenata a la Reina de les Festes.
Enguany, aquesta serenata li va correspondre realitzar-la al grup “Rosa de Maig” com a guanyadors del concurs de l’any 2016. Recordem que la guanyadora d’enguany va ser la Rondalla Vallera, i ells seran els encarregats de realitzar la serenata a la reina de l’any 2018, però açò és un altre cantar, el què ens importa veritablement és que Estefania va decidir compartir la seua serenata no tan sols amb la seua cort d’honor sinó també amb la reina infantil i la seua cort i amb membres de la gaiata del Sequiol, i que millor lloc que el nostre cau gaiater.
Per això, serien al voltant de les 2 de la matinada quan es van personar en el nostre local els membres de Rosa de Maig per a delectar als presents amb les seues cançons melodioses, boleros, i cançons d’avui, d’ahir i de sempre, que van ser interpretades amb mestratge i professionalitat per part d’aquest grup de castellonencs amants de les serenates del mes de Maig.
Però la sorpresa va ser major quan en finalitzar la serenata, es van personar en el local els membres de l’Estudiantina Universitària de Castelló que a manera extraoficial es van voler sumar a la festa de la nostra reina Estefania. Ells també van posar la seua nota musical i divertida amb les cançons tan típiques d’estudiantina.

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*