Sequioler de l’Any 2020

Per la seua vinculació amb la nostra Associació, pel seu castellonerisme i pel seu amor a les nostres Festes i molt especialment a les Gaiates, en reunió celebrada amb aquest efecte de la Junta Directiva de Sequiol, era triat com Sequioler de l’Any 2020, En Francisco Torres Navarro.

Paco Torres va iniciar de molt jove la seua trajectòria dins del món de les Festes. Durant els anys 1980-81-82 va ser acompanyant de les Dames de la gaiata 7 “Cor de la Ciutat” i membre actiu de la seua comissió. Ja des de 2005 forma part de la comissió de la Gaiata 2 “Fadrell” al costat de la seua família, havent representat les seues filles María i Paula, tots els càrrecs possibles dins d’aquesta comissió gaiatera.

Soci de l’Associació “Rallye Club Costa Azahar”, va exercir durant 4 anys el càrrec de president d’aquesta associació. Pel que respecta al seu amor als vehicles antics, és també soci de l’“Antic Motor Club Castelló”

Ha participat activament en “Festes de Carrer” sent majoral de Sant Fèlix de Cantalici.

En 2012 va ostentar el càrrec de “Perot” de la Confraria de la Verge de Lledó, sent la tercera generació familiar que lluïa amb orgull tan alta distinció. 

Integrant a més de la “Filà d’en Trilles”, enguany ha afegit al seu extens currículum fester, el títol de pare de Na Violant d’Hongria 2020. La seua filla Maria té l’immens orgull de representar l’any del 75 aniversari de les nostres festes en la seua versió moderna, a l’esposa del Rei Jaume I.

Però sobretot Paco és una persona molt volguda en tot el món fester. Sempre disposat a tirar una mà en l’àmbit professional i també en el personal. Afable, bondadós i amb un gran sentit de l’humor, En Francisco Torres Navarro és mereixedor del reconeixement de tota la comissió de la Gaiata 15 “Sequiol”, la que ell sap que és la seua casa.

Fotos cortesía Gisela

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*