Sequioler de l’any 2018

Una vegada la Junta Directiva Sequiolera havia decidit qui seria la persona que aquest any tindria l’honor de portar el títol de Sequioler de l’any, aplegava el moment de fer-li entrega del pergamí acreditatiu amb tots els honors que es mereixen. Amb aquest fi, una àmplia representació de la comissió de la Gaiata 15 Sequiol es reunia en els salons d’un cèntric hotel de la ciutat, per a retre homenatge al Sequioler de l’Any 2018, N’Alberto Armijo Melguizo.
Amb les culleretes de café repicant en les tasses, la Presidenta Elisabeth va prendre la paraula per a dirigir-se als presents i retre homenatge, en primer lloc, a les famílies dels càrrecs de la gaiata 15 per al 2018, als qui se’ls va atorgar una Distinció Honorífica. Les famílies Ibars-Agramunt, Garcia-Miravet i Miralles-Claramonte van rebre així una bonica Panderola de vidre en agraïment pel seu esforç.
Finalment, es va voler reconéixer el nou patrocini de la Fundació Caixa Castelló al Concurs Escolar de Maquetes de Gaiates organitzat per la nostra associació i que aquest any celebrarà la seua edició número quinze, personalitzant l’homenatge en el seu Gerent, N’Alberto Armijo Melguizo, a qui la Presidenta Elisabeth, acompanyada pels màxims representants de Sequiol per a la Magdalena de 2018, Àgueda, Nagore i Iker, li va fer lliurament del pergamí acreditatiu del seu nomenament com Sequioler de l’Any 2018.
El títol de Sequioler de l’Any és la màxima distinció honorífica amb la qual Sequiol vol reconéixer una trajectòria de suport i col•laboració a la nostra associació. Enguany la Fundació Caixa Castelló s’ha sumat al Centre Comercial Carrefour en el patrocini del concurs escolar de maquetes de gaiates, afegint-hi premis i donant-li un incentiu més de participació entre els escolars.
La vetlada va finalitzar entre anècdotes, riures i xarrades molt animades. Un acte entranyable i emotiu poques setmanes abans del començament de les nostres festes fundacionals.

Fotos cortesía de Edicione Muphy

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*