SEQUIOL AMB EL TAU CASTELLÓ CLUB DE BASQUET

El cap de setmana del 10 de maig, la nostra Madrina Infantil, Leyre, el nostre President Infantil, Víctor, i la nostra Presidenta, Elisabeth, van tenir l’honor d’assistir a un emocionant partit de bàsquet per animar l’equip local, el TAU Castelló, del Club de Bàsquet. L’esdeveniment, que va tenir lloc al pavelló Ciutat de Castelló, va ser un veritable espectacle esportiu que va capturar l’atenció i l’entusiasme de tots els presents.

El partit, que va enfrontar els nostres veïns del TAU Castelló contra l’equip de Cantàbria, va ser especialment vibrant i ple de moments emocionants. Des del primer fins al darrer minut, els nostres representants no van deixar d’animar i mostrar el suport incondicional a l’equip local. 

Va ser una vesprada inoblidable en què ens ho vam passar molt bé, gaudint no només del partit en si, sinó també de l’ambient festiu i la unió que es va viure entre els aficionats. L’esforç i la dedicació de l’equip del TAU Castelló van ser evidents a cada jugada, i el seu rendiment a la pista va ser motiu d’orgull per a tots els que donem suport a l’equip.

Al final, la victòria va ser per a l’equip de Ciutat de Castelló els Amics, que va vèncer Cantàbria en un duel decisiu, assegurant-se així la permanència a l’última jornada de la ‘Liga LEB Oro’. Aquest triomf no només va ser una recompensa del dur treball de els jugadors, sinó també una gran alegria per a tots els aficionats que van assistir al partit, inclosos els nostres representants.

Volem agrair a tots els qui van fer possible aquesta meravellosa experiència. Des de l’equip i cos tècnic del TAU Castelló fins a cadascun dels aficionats que van compartir amb nosaltres aquesta jornada tan especial. Gràcies per brindar-nos una vesprada tan divertida i emocionant.

Prometem tornar i continuar recolzant amb la mateixa passió i entusiasme en futurs partits. L’esperit de la comunitat i l’amor per l’esport ens uneixen, i volem viure més moments com aquest al costat de tots vosaltres.

 

Fins a la propera, i anem TAU Castelló!

Fotos cortesía COMISION

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*