SEGON DIUMENGE MAGDALENA

La fi de les festes, sempre un dia de malenconia, es va convertir en un dia ple d’activitats, ja que, com va quedar suspesa la cavalcada del Pregó Infantil del dilluns passat, es va ajornar avui dia, diumenge 27 de Març.

Per fi va sortir el sol a Castelló, la nostra Madrina Infantil, Alejandra Saez, i el nostre President Infantil, Manel Rubio, i la resta de la comissió infantil sequiolera, amb un gran somriure, van desfilar pels carrers de Castelló, acompanyant la Reina Infantil de les festes, Gal.la Calvo. Avui, per fi, va arribar el dia en què el Pregoner Infantil, Marc Osorio, estimat i antic President Infantil de la magdalena 2019 a la Gaiata 15, va poder delectar-se amb la seva gran i dolça veu, pujat al cavall, per poder pronunciar aquestes paraules que feia tant de temps que esperava cantar pels carrers de Castelló, de qui estem realment orgullosos.

Després d’haver pogut gaudir de l’última mascletà de les festes, i aprofitant el bon temps que feia, al cau de la Gaiata 15, vam degustar una deliciosa paella cuinada pels sequiolers Nacho i Manolo. Caiguda la nit, començava ja la desfilada final, l’últim adéu de les festes de la Magdalena 2022. Ja tot Castelló reunit a la Plaça Major, vam acomiadar aquestes festes, amb un acte molt emotiu que ens va deixar a tots amb la pell de gallina.

Així doncs, els nostres representants, Lourdes Climent, Alejandra Saez i Manel Rubio, i el Pregoner Infantil Marc Osorio, Dama de la Ciutat Àgueda Ibars i Dama de Companya Andrea Molés, deien adéu al que passarà a ser un dels més grans i bonics records, les Festes de la Magdalena 2022.

 

Fotos cortesía SEQUIOL

Fotos cortesía SEQUIOL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*