SEGON DISSABTE DE MAGDALENA 2022

Comença la recta final de les Festes de la Magdalena 2022, dia dedicat a la Patrona de la Ciutat, la Mare de Déu del Lledó. La pluja va impedir que es pogués fer la mascletà, però tot i això, a Sequiol vam seguir amb alguna de les activitats previstes.
La nostra presidenta, Elisabeth Breva, va tenir una invitació a una entrevista organitzada per APunt, parlant, entre d’altres coses, de les festes i del premi rebut per la Gaiata.

Arribada la vesprada, tots els gaiaters i gaiateres de Castelló, ens vam reunir a la Plaça Major, començant així el camí cap a la Basílica del Lledó. Sequiol, a més de la seva gran comissió, va estar acompanyada també de familiars i amics, fet que va fer aquest acte més emotiu i bonic del que ja és.

Ja acabada l’ofrena de rams a ¨la nostra mareta¨, al cau del Sequiol, com cada any, celebrem el sopar de ¨pa i porta¨, que va vindre seguit de l’esperada actuació del nostre estimat grup CENTAURO, els qui, any rere any, segueixen omplint de gent el barri, i segueixen fent-nos gaudir d’un bon i entretingut concert, fins gairebé la matinada.

Fotos cortesía SEQUIOL


Fotos cortesía SEQUIOL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*