Rotllets, Globotà, Cosso, Teatre i Disfresses

El sisé dia de la setmana de la Magdalena 2018 va estar carregadíssim d’actes de principi a fi. Per començar, la divertidíssima Globotà per als xiquets i el Taller de Rotllets que Nuri Salvador va preparar per a grans i sobretot menuts.
A continuació, els nostres càrrecs Àgueda, Nagore i Iker, visitaven la residència de la tercera edat, els comerços patrocinadors de les degustacions i les ‘bodeguilles’ dels principals mitjans de comunicació.
Després, per a agafar forces, degustació per als socis i amics del sector, en aquesta ocasió ‘pintxos moruns’ patrocinats per Rodine.
Ja a la vesprada, les nostres comissions, major i infantil, van participar en el Cosso Multicolor, gaudint com a bojos amb el llançament de confeti.
Només acabar el Cosso Multicolor, el grup de Teatre Sequiol va escenificar l’obra ‘Als bous de Castelló’ amb el patrocini de la Fundació Dávalos-Fletcher. Un sainet de teatre valencià que va fer riure a carcallades als presents.
A la nit, per a rematar la maratoniana jornada, Festa de Disfresses amb l’actuació musical i karaoke de Felipe, al Cau Sequioler. Grans i xiquets van gaudir d’una nit molt divertida per a tots.

Fotos cortesía de Sequiol

Fotos cortesía de Sequiol

Fotos cortesía de Sequiol

Fotos cortesía de Sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*