Rosquilletes, Visita de les Reines i Flamenc

El divendres de Magdalena s’iniciava en el sector sequioler amb el Taller de Rosquilletes de la iaia Pilar Ferrer. Una vegada més, els xiquets van gaudir moltíssim amassant i decorant els panets.
Una mica més tard, degustació d’ous fregits amb el patrocini d’Ous Sales. Una degustació multitudinària en un ambient distés i alegre amenitzat per la nostra música més tradicional.
Ja a la vesprada, realitzaven la seua visita oficial les Reines de les Festes i les seues Corts d’Honor, acompanyades per membres de la Junta de Festes i de la Corporació Municipal. Com és tradicional, van aprofitar la seua visita per a fer lliurament dels distintius “Fadrí d’Argent” i “Fadrí d’Or” als membres de la comissió i comissió infantil mereixedors de tal honor pel temps que porten participant activament en el món de les festes.
Per primera vegada en els últims anys, la jornada del divendres la tancarien els grups ‘Paradita Flamenca’ i ‘Contratiempos’, amb gran assistència d’un públic entregat als ritmes alegres de la rumba i el flamenc.

Fotos cortesía de Sequiol

Fotos cortesía de Sequiol

Fotos cortesía de Sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*