Reelecció Presidenta 2019-2020

Els estatus de l’A.C. Gaiata 15 Sequiol diuen que cada dos anys ha de convocar-se Assemblea General per tal de presentar i aprovar Balanç i Compte de Resultats de l’exercici, i escollir al President/a per als exercicis següents, en aquest cas 2019 i 2020.
Així, amb la presència de nombrosos membres de l’Associació, i representants de la Junta de Festes i la federació Gestora de Gaiates, començava l’acte amb la presentació per part de la Presidenta en funcions del Balanç i el Compte de Resultats 2018, que van ser aprovats per majoria.
Cal dir que abans de res s’havia constituït la mesa que segons indiquen els estatuts de l’Associació està formada per: el soci més major allí present, Tico Queral, la més jove major d’edat, Raquel de Dios; així com la secretària de l’Associació, Gloria Baquero.
A continuació, el moderador Agustin Mon, li donava la paraula a l’única candidata presentada, Elisabeth Breva, qui explicava els motius que l’havien animat a presentar-se una vegada més, per tal d’afrontar el seu tretzè i catorzè any consecutius al capdavant d’aquesta Associació.
També la candidata va tindre paraules d’agraïment per a totes aquelles persones que fan possible que aquesta Associació estiga entre les millors de la ciutat, fent èmfasi al fet que ella no seria una bona Presidenta si darrere no hi haguera una magnífica comissió.
Una vegada acabat el parlament, el moderador va procedir a demanar la votació de tots els socis majors d’edat i amb dret de vot allí presents, sent elegida, per unanimitat, Presidenta de l’A.C. Gaiata 15 “Sequiol” per als exercicis 2019 i 2020: Elisabeth Breva Almerich.
La ja Presidenta va agrair la confiança i els va animar a tots a continuar treballant per les nostres festes i per la nostra Associació.

Fotos cortesía de Sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*