Recepció a les Corts 2019 i 2020

Una vegada realitzada l’elecció de Reines i Dames de la Ciutat per a l’exercici 2020, el món de la Festa es reunia de nou la vesprada següent, aquesta vegada en el bonic paratge de Sant Jaume de fadrell, per tal de celebrar la recepció a les Reines i Dames dels anys 2019 i 2020. A les representants del 2019 per a posar el colofó i el fermall d’or al seu any, on hem tingut el privilegi de comptar amb Nagore García com a Dama de la Ciutat Infantil, i a les màximes representants del 2020 per a donar-los la benvinguda i on tindrem a Àgueda, Madrina Sequiolera 2018, com a Dama de la Ciutat de la Reina Carmen.
L’acte va comptar amb els parlaments emotius i nostàlgics de comiat de Natalia Collazos i Natalia Palacio, Reines 2019, i amb els parlaments emocionats i il•lusionants de Gal•la Calvo i Carmen Molina, Reines 2020, finalitzant amb les paraules de l’alcaldessa de la Ciutat, Amparo Marco.
Com a integrants que seran de la Cort de les Reines de les Festes, les nostres Madrines per al 2020, Lourdes Climent i Alejandra Sáez, acudien al solemne acte acompanyades pel President Infantil Manel Rubio i la Presidenta Elisabeth Breva.
Amb els posats fotogràfics als arcs de l’antiga alqueria que un dia rebia l’aplegada de les tropes del Rei Jaume I, finalitzava un acte que marca l’inici d’un nou any il•lusionant, segur que replet de felicitat i de molta festa.
Enhorabona a tots i totes.

div id=”SEQUIOL” class=”galeria-diapositivas”>

Fotos cortesía Ediciones Digitales Muphy

div id=”SEQUIOL” class=”galeria-diapositivas”>