Processó Infantil de Lledó

A punt d’acabar el mes de maig i per segon any consecutiu, la Real Confraria de la Mare de Déu del Lledó organitzava una processó protagonitzada per la gent més menuda, que també volien estar a prop, molt a prop, de la Lledonera.
A l’esplanada de la Basílica, centenars de xiquets van imitar als majors, amb un festeig que va comptar amb enramada, escolanets, imatge de la verge, pal•li, grup de danses…, i per descomptat amb la presència de la Reina Infantil de les Festes, Natalia Collazos, acompanyada per les Dames Infantils de la Ciutat, entre elles la nostra Nagore, i els representants infantils d’algunes Comissions de Sector. Entre ells, naturalment, els petits sequiolos Marc i Natalia, màxims representants dels xiquets de la Gaiata 15 en 2019.
Després de l’Eucaristia, amb els nervis i inquietud emocionada dels més xicotets, la Reina i Senyora de la Plana, sortia triomfant de la basílica sota una pluja de pètals de roses llançades des de la casa prioral.
Seguint un camí de fulles de taronger, com succeeix cada primer diumenge de Maig, la peanya amb la petita imatge de la Lledonera, era portada per emocionats i orgullosos xiquets.
Un acte molt emotiu que es tancava amb el retorn a la Basílica de la Verge del Lledó mentre les veus de tots els presents, grans i petits, cantaven la Salve.

Fotos cortesía de gaiata 15 sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*