Processó de Sant Vicent a València

València celebra el segon dilluns de Pasqua la festivitat de Sant Vicent Ferrer, un dels patrons de la ciutat i reconegut com la font més gran de miracles de l’Església i un dels polítics, teòlegs, intel·lectuals i filòsofs més influents de la seua època. La Junta Central Vicentina organitza els actes de festes que commemoren al sant, protagonitzats pels famosos altars vicentins que es troben tant a València com en altres municipis del voltant.

Així, València celebra la festivitat de Sant Vicent Ferrer amb actes d’homenatge i una processó cívica fins a la casa natalícia del predicador dominic.

Fruit de l’agermanament que enguany ha unit a la Falla de les Arts de València i a la Gaiata 15 Sequiol, el dilluns de Sant Vicent els màxims representants sequiolers, Beatriz, Teresa i Marcos, van acudir a la capital del Túria per tal d’acompanyar a la Falla amiga en la processó que la Ciutat celebra en honor del seu Patró.

Un acte al qual fins ara la Gaiata 15 no havia tingut l’oportunitat d’acudir, i que va resultar ser veritablement entranyable. Com no, els nostres màxims representants van ser exquisidament rebuts pels amics de la Falla els Arts de València.

 

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*