PROCESIÓN LLEDÓ 2023

El dia de l’aniversari de la Coronació de la nostra Patrona, després dels tradicionals actes litúrgics, va tindre lloc la processó general pels voltants de la Basílica de Castelló, diumenge passat set de maig a les 18 hores de la vesprada. 

Confraries, penitents, portants, cambreres, molts gaiaters i gent d’altres ens socials i festius, en el dia gran de la Patrona de Castelló. Com no, amb la gran participació de la Gaiata 15 Sequiol, representada per diversos membres de les comissions major i infantil, acompanyant als nostres màxims representants Adriana, Lucia i Carlos.

Per un camí de fulles de taronger i caient del cel pètals de rosa, nostra ‘Mareta’ eixia de la Basílica un any més per a saludar al seu Poble i estar al seu costat. Crits de Viva, masclets i carcasses, música, ball i moltíssim sentiment al voltant de la Lledonera.

Molts van ser els Sequiolos que van viure de primera mà aquest acte, com la nostra Presidenta Elisabeth Breva, qui acompanyava pràcticament al costat a la nostra patrona. 

Gaiaters, sequioleros, sempre compromesos amb les nostres tradicions i com no, amb la nostra Patrona. Visca per sempre la Verge de Lledó. 

 

Fotos cortesía COMISIO

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*