Primer “Tasqueo Sequioler”

Una nova activitat al Sequiol: el Taskeo Sequiolero.

Buscant nous reptes que puguen tornar a cohesionar la família Sequiolera -molt ressentida després d’un llarguíssim període de confinament obligat per l’actual situació pandèmica, que ha repercutit, molt negativament, en la interacció entre tots els/les Sequiol@s de la comissió-, la nostra associació posa en marxa aquesta nova activitat. Consisteix a tornar a convocar a tots els/les Sequiol@s, – amb el màxim i rigorós compliment de totes les mesures sanitàries que imperen a cada moment- a gaudir d’una de les nostres tradicions gastronòmiques més reconegudes internacionalment: el tapeo.

Així, queda establit un dissabte de cada mes, com la data de convocatòria perquè tots aquells comissionats i comissionades que així ho desitgen -prèvia reserva anticipada dels seus corresponent tiquets- es reunisquen en el nostre Cau -insistisc, amb total atenció de les normes higièniques i de seguretat d’obligat compliment- i puguen degustar unes estupendes tapes elaborades per la secció d’esdeveniments de la nostra associació. Una activitat que, Sequiol, ha volgut obrir, també, a socis i amics de nostra Gaiata, sense més requeriment que l’indicat anteriorment per als comissionats; la reserva anticipada de tiquets.

Amb aquestes premisses, dissabte passat 20 de novembre, al migdia, s’inaugurava la primera jornada d’aquesta nova activitat al Sequiol. Els/les Sequiol@s tornaven a reunir-se en el Cau després de molt temps tancat. Destacar que, en aquesta primera jornada, va voler acompanyar-nos, també, el Sequioler de l’Any, Paco Torres.

L’equip d’esdeveniments, capitanejats per Lidón Marzá, van idear un extens menú de tapes, montaditos i aperitius que van fer les delícies de tots els comensals, fent que tots i cadascun dels participants, per un moments, tornara a reviure la normalitat pre pandèmia i poguera gaudir, en la mesura que siga possible, uns moments de relax i diversió.

La nova ona de contagis, a principis de l’any 2022, ha fet que aquesta activitat quede en stand by; la convocatòria corresponent al mes de gener està en l’aire. Però podem assegurar, donat l’èxit de la primera jornada, que aquesta nova activitat ha vingut per a quedar-se. I si no podem convocar al gener, serà al febrer però, des d’ací, vull animar a tots els/les Sequiol@s, associats i amics del Sequiol al fet que s’animen a participar en el Taskeo Sequiolero; perquè l’oferta gastronòmica és interessant, perquè hem de mantindre la cohesió de la família Sequiolera, perquè entre tots aconseguirem doblegar aquesta situació i tornar a la normalitat.

Sequiol@ no és una definició sol, és una mica més. És una condició d’entendre la vida amb il·lusió, amb alegria i diversió però també amb esforç i responsabilitat. No ho dubtes, PARTICIPA.

Fotos cortesía SEQUIOL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*