PRESENTACIÓN GAIATA 9

Comença octubre i amb ell una nova presentació al Palau de la Festa, aquesta vegada el torn va ser de la Gaiata 9 “l’Espartera”, els protagonistes d’una altra nit més al nostre lloc preferit de reunions nocturnes. 

Així doncs el dissabte 1 d’octubre es va celebrar la Presentació de la comissió i màxims representants de la Gaiata 9, presentació a la qual van assistir, és clar, els nostres màxims representants, Maria, Leyre i Victor, juntament amb la seva comissió sequiolera. 

A causa de la coincidència amb el festival de “los Míticos”, al recinte de Fires de Castelló, la Gaiata no va desaprofitar l’oportunitat i va voler traslladar-nos la festa cap a nosaltres, amb unes meravelloses i entretingudes actuacions simulant els artistes més extravagants del festival, i fent-nos riure i cantar a tots nosaltres. I aquest espectacle també va estar en part protagonitzat per moltes de les nostres sequioleres, que van actuar per a sorpresa de tots nosaltres. 

Un cop les Madrines de la Gaiata 9 per a la Magdalena 2024, Noelia i Gabriela, van baixar de l’escenari amb les bandes acreditatives ja posades, l’acte va finalitzar. 

I com de costum, vam rebre a la nostra llotja la Gaiata següent en el seu torn, aquesta vegada el sector de la Reina Infantil, Vega Torrejón, la Gaiata 17, que ens van donar la seva invitació per a la presentació del proper dissabte a què assistirem amb orgull . 

Un cop finalitzats els protocols, vam gaudir del ball fins que ens van doler els peus.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*