Presentació Gaiata 4 “L’Armelar”

El dissabte 19 de gener, una nova comissió gaiatera prenia el Palau de la Festa per a realitzar el seu acte de presentació.
Nit gèlida en la temperatura però no així en l’ambient festiu, nit on la majoria de les poblacions, inclosos alguns barris de la ciutat, es trobaven immersos en la celebració de la festa de Sant Antoni, patró dels animals, celebrat amb fogueres i espectacles pirotècnics. I aquest va estar precisament l’eix que va guiar l’acte de presentació de Noa i Beatriz com a madrines, i al costat de les seues respectives comissions que representaran a aquest entranyable sector de l’Armelar en la Magdalena 2019.
Un homenatge als espectacles pirotècnics que es realitzen durant la setmana de festes, castells de focs artificials, mascletà, correfocs, nit màgica o vítol, que van anar donant color i forma a l’acte.
En la llotja de la gaiata 15, una àmplia representació de la comissió, si bé els càrrecs 2019, Andrea, Natàlia i Marc van estar absents al principi per trobar-se en la presentació de la falla Passeig de l’Albereda – Av. de França de València. Sí que van estar en la part final i sobretot per a rebre la visita dels càrrecs de la gaiata 9 “L’Espartera” que celebraran el seu acte de Presentació després del parèntesi de la setmana vinent a causa de la fira Fitur de Madrid, on la majoria de presidents i madrines estaran acompanyant a les reines i corts 2019 per a promocionar les nostres festes.

Fotos cortesía de Sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*