Presentaciò gaiata 14 “CASTALIA”

Estrenat l’any 2017, la Gaiata 14 “Castalia” va ser l’encarregada de reprendre el cicle de Presentacions al Palau i presentar a les seues comissions i màxims representants per a la Magdalena del 2017, la Madrina Infantil Clara Sanz Sánchez, el President Infantil Hugo Cheza Carro, i la Madrina Lorena Segarra Sánchez, del braç del President Daniel Martí Andreu.
En un acte ambientat en la música, el so de la dolçaina i el tabal en directe van ser els protagonistes de la nit. Entre els músics, el nostre Sequiolo Carlos, en l’homenatge que la gaiata 14 va voler fer al seu ex-president Eloy. Un moment molt emotiu que va arrancar forts aplaudiments de tots els assistents al Palau.
Finalitzat l’acte, rebérem en la llotja la visita dels màxims representants de la Gaiata 6 Farola-Ravalet, amb la seua Madrina Infantil Alejandra Gallén Montañés, el President Infantil Juan Cabello Pérez, la Madrina Andrea Piqueres Manase i el President Esteban Gual Ibañez . Ells serien els següents en presentar la seua comissió al món fester.

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*