PRESENTACIÓ REINES SANT AGUSTIN i SANT MARCOS

Castelló ha estat històricament una terra d´acollida de treballadors procedents d´altres racons de l´estat espanyol. Fins aquí es van traslladar famílies senceres que van arribar a construir-se casa seva a la perifèria de la ciutat.

Avui aquests barris de la perifèria estan perfectament integrats a la capital de la Plana, i molts conserven tradicions i costums propis, de la mateixa manera que també ho fan les Festes de Carrer.

Un d’aquests grups perifèrics més dinàmics, Sant Agustí i Sant Marc, estaven enguany d’enhorabona, ja que recuperava l’acte de presentació de Reines i dames del seu barri, Ohiane i Vega, com a màximes representants de les festes del grup.

Per commemorar-ho aquest fet, van convidar els representants festers de la Ciutat, Reines de les Festes de Castelló, Junta de Festes i Gaiates. Així, una àmplia representació del món gaiater va acudir a la coronació d’aquestes, i no podia faltar la Gaiata 15 Sequiol, representada pels seus nous càrrecs per a la Magdalena 2024, maria Voltes Usó, Leire Salinas Valls i Victor Lopez Porcar, que van fer ofrena , començant així un dels seus primers actes com a màxims representants del Sequiol.

Que la vitalitat d’aquests grups perifèrics segueixi sempre agermanant sectors festers i barris, fent que perduri la idiosincràsia del nostre estimat Castelló.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*