Presentació Reines dels Grups Sant Agustí i Sant Marcos

Castelló ha estat històricament terra d’acollida de treballadors vinents d’altres racons de l’estat espanyol. Fins ací es traslladaren famílies senceres que es varen construir les seues pròpies cases a la perifèria de la ciutat. Avui, aquests barris de la perifèria estan perfectament integrats a la capital de la Plana, i molts d’ells conserven tradicions i costums pròpies, de la mateixa manera que també ho fan les festes de carrer.

Un d’aquests grups perifèrics més dinàmics, Sant Agustí i Sant Marcos, estava d’enhorabona aquest any, tot i que recuperava l’acte de presentació de les Reines i Dames del seu barri, Andrea Albert i Lledó Gabarri, com a màximes representants de les festes del seu grup.

Per a commemorar l’esdeveniment, van convidar als representants festers de la Ciutat, Reines de les Festes de Castelló, Junta de festes i Gaiates. Així, una àmplia representació del món gaiater va acudir a la coronació de Andrea Albert i Lledó Gabarri com a Reines de Sant Agustí i Sant Marcos. No podia faltar la Gaiata 15 Sequiol, representada pels seus nous càrrecs per a la Magdalena 2020, Lourdes Climent, Alejandra Sáez, Manel Rubio i la Presidenta Elisabeth Breva.

Que la vitalitat d’aquests grups perifèrics segueixca sempre agermanant sectors festers i barris, fent que perdure la idiosincràsia del nostre estimat Castelló.

Fotos cortesía Ediciones Digitales Muphy

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*