Presentació Reines de Viver

Un any més, la comissió del Sequiol va ser convidada a la Presentació de les Reines de les Festes de la población veïna de Viver, en aquesta ocasió Gema Aliaga Campos com a Reina Infantil i Inma Moliner Barrachina com a Reina de les Festes. Un acte que serveix de punt de partida a les festes que cada any realitza la població situada a l’alt Palància al mes d’Agost en honor a la seua Patrona, la Verge dels Desemparats.
Viver, ha estat i és una població molt lligada a la comissió del Sequiol per diversos llaços familiars, i un d’eixos llaços és el que manté el nostre president infantil 2016 Carlos López Porcar i la seua família. Aquest any a més, Carlos formava part de la Cort Infantil com Acompanyant d’una de les Dames.
Per motius d’agenda, donada la coincidencia amb el Nomenament dels càrrecs de Sequiol per a la Magdalena de 2018, la representació de la Gaiata 15 Sequiol a dit acte va còrrer a càrrec de Carlos i el seu germà Víctor, encarregats de fer l’ofrena a les Reines de Viver, poble ón tenen arrels per part paterna.

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*