Presentació Reines de Viver

Un any més, la comissió del Sequiol va ser convidada a la Presentació de les Reines de les Festes de la población veïna de Viver, en aquesta ocasió Gema Aliaga Campos com a Reina Infantil i Inma Moliner Barrachina com a Reina de les Festes. Un acte que serveix de punt de partida a les festes que cada any realitza la població situada a l’alt Palància al mes d’Agost en honor a la seua Patrona, la Verge dels Desemparats.
Viver, ha estat i és una població molt lligada a la comissió del Sequiol per diversos llaços familiars, i un d’eixos llaços és el que manté el nostre president infantil 2016 Carlos López Porcar i la seua família. Aquest any a més, Carlos formava part de la Cort Infantil com Acompanyant d’una de les Dames.
Per motius d’agenda, donada la coincidencia amb el Nomenament dels càrrecs de Sequiol per a la Magdalena de 2018, la representació de la Gaiata 15 Sequiol a dit acte va còrrer a càrrec de Carlos i el seu germà Víctor, encarregats de fer l’ofrena a les Reines de Viver, poble ón tenen arrels per part paterna.

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*