Presentació Reines Centre Aragonés

Si hi ha a Castelló una Casa Regional activa com cap altra, aquesta és l’Aragonesa, representant les belles Terres del Baix i Dalt Ebre. Perfectament integrats en la vida diària de la nostra Ciutat, és per als aragonesos el mes d’Octubre, un mes especial, doncs celebren amb gran goig les festes que la comunitat “mañica” dedica cada any a la seua patrona, la Verge del Pilar.

I com a llindar d’aquestes festes, l’acte protocol·lari de Proclamació de les Reines del Centre Aragonés, xiqueta Carmen Pilar Gonell Bollado i senyoreta Esther Pinazo López, acompanyades de les seues Corts d’Honor. Un acte al qual va assistir, com cada any, la Gaiata 15 Sequiol, representada en aquesta ocasió pels seus càrrecs 2020, Lourdes Climent Moreno, Alejandra Sáez Sisamón i Manel Rubio Llambrich, acompanyats tots ells pel vicepresident de la comissió Jorge Martí Obiol.

Un any més, la Gaiata del Sequiol estarà present en les festes que la comunitat aragonesa celebra, amb el fervor a què ens té acostumats, amb càntics i balls en honor a la Verge del Pilar. Enhorabona Amics!

Fotos cortesía Ediciones digitales Muphy

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*