Presentació Reines Benicàssim

Convidats per la comissió de festes de la veïna població de Benicàssim, vam tenir la satisfacció i el plaer d’acudir a l’acte de presentació de la Reina Infantil de les Festes que aquesta població turística celebra cada any en honor del seu patró Sant Tomàs.
Aquest any Benicàssim no ha aconseguit tenir Reina major, a diferència de l’any passat, un any 2016 en el que trobàvem, entre les dames de la cort d’honor de la reina de les festes, a les sequioleres Àgueda Ibars, avui Madrina 2018 de la nostra gaiata, i Andrea Molés, dama d’honor i gran amiga d’Àgueda. Ambdues van participar en l’acte com a dames de la cort eixint.
La presentació, que es va traslladar al pavelló Torre Sant Vicent, en lloc de celebrar-se en la plaça de Les Corts Valencianes, per culpa de la pluja, va servir per a donar a conéixer als veïns oficialment a la Reina, Lucia Pallarés, i a les dotze dames infantils que l’acompanyen.
Aplegat el moment de les Ofrenes, per part de la Gaiata 15 Sequiol la van fer els nostres càrrecs infantils 2018, Nagore i Iker, acompanyats en aquesta ocasió per la Presidenta de la comissió Elisabeth.
Gràcies al Poble de Benicàssim per tan càlida acollida.

Fotos cortesía de Ediciones digitales Muphy “

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*