PRESENTACIÓ REGINES I CORT D’HONOR FESTES DE SANT PERE 2024

El mes de juny a Castelló, especialment al ‘poble del Grau’ és sinònim de Marineria, de grauers i graures, de Sant Pere i de Festa.
És el moment de rendir homenatge al Patró dels mariners i per tant a tot el districte marítim del Grau de Castelló.

Com a preàmbul d’aquestes entranyables dates, el món de la Festa es reunia a prop del mar per celebrar l’acte de presentació de les Reines de les Festes de Sant Pere de l’any 2024, la senyoreta Clara Museros i la xiqueta Anaraida Giménez, que, a la seva vegada màximes representants de la Gaiata 12 «El Grau» juntament amb els seus companys de viatge fester, el President Infantil Hugo Mateu, i el President Miguel Valeriano, regnaran aquestes festes del Grau 2024.

Una presentació, com és comú, que parla del mar, de les amistats creades arrèl d’aquestes tradicions marineres, i en especial una presentació dedicada a la dona grauera, la que omple d’alegria aquestes festes i la dona tradicional del Grau .

En un acte tan assenyalat, no podia faltar la presència de la Gaiata 15 Sequiol, àmpliament representada per nombrosos membres de la Comissió, al capdavant de la qual es trobaven els càrrecs 2024, María Voltes, Leyre Salinas i Victor López, acompanyats per la Presidenta Elisabeth Breva.
Tots ells van participar a l’Ofrena que la Federació Gestora de Gaiates va fer a les Reines Marineres, juntament amb la resta de Madrines i Presidents de totes les Comissions Gaiateres.
I és clar, van estar allà també, aquest any representant a la ciutat de Castelló, les nostres sequioles i Dames de la Ciutat 2024, Adriana i Lucia, i la nostra estimada Reina de Castelló, la sequiola, Lourdes Climent, que al costat de Vega, va fer ofrena a les Reines marineres.

Un any més, la nostra Panderola va tornar a viatjar a l’estació grauera, tan arrelada a la història del nostre entranyable trenet, aquesta vegada dirigit pels nostres màxims representants 2024, Marca, Leyre i Victor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*