Presentació de la polsera magdalenera

Amb el pas dels anys, i ja en fa vuit des del seu naixement, la polsera magdalenera s’ha anat convertint en un element indispensable en la celebració de les nostres Festes Fundacionals.
A pocs dies de l’inici de l’any 2019, i a poc més de tres mesos per a la celebració de la setanta-cinquena edició de les Festes de la Magdalena, tothom espera amb il•lusió lluir a la seua monyica la polsera verda amb els símbols festers més estimats de Castelló.
En la sala d’exposicions del Palau, es reunia una àmplia representació del món de la Festa, encapçalada per l’Alcaldessa de la nostra Ciutat, Amparo Marco, el President del Patronat de festes, Omar Braina, les Reines de les Festes 2019, Natalia Palacio y Natalia Collazos, la Presidenta de la Junta de Festes, Noelia Selma, i moltíssims amics de Gaiates, Colles i Ens Vinculats.
En tot cas, la protagonista d’aquell acte va ser Mónica Toledo Llorens, autora de la polsera magdalenera guanyadora, amb el lema “75 anys de tradició”, entre els 43 dissenys presentats a concurs aquest any. Va ser ella la primera en rebre-la, de mas de l’Alcaldessa.
Com no podie ser d’una altra manera, la Gaiata 15 Sequiol va estar magníficament representada pels seus màxims càrrecs del 2019, Andrea Molés, Natalia Queral i Marc Osorio, acompanyats pel tresorer de la comissió Chema Orozco. Com també la nostra Dama Infantil de la Ciutat 2019, Nagore Garcia, acompanyant a la Reina Natalia.

Fotos cortesía de Sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*