Presentaciò Oficial Gaiata 4 “L’armelar”

Amb un escenari ple de color, i al més pur estil Holliwoodense, els companys de l’Associació Cultural Gaiata 4 L’Armelar, van dur a terme l’acte de Presentació de les seues Comissions en el Palau de la Festa.
En una nit que presagiava tempesta, la calidesa la van posar la música i el ball. Així, amb la música de Titanic, Star Wars, James Bond o Marilyn Monroe entre moltes altres cançons de les millors pel•lícules de Holliwood, va ser com els membres de la comissió de l’Armelar van anar pujant a l’escenari, fins que els seus màxims representants per a la Magdalena del 2017, la Madrina Infantil Remedios Molina Vives, la Madrina Fátima Maria Renau Ventura, i el President Alejandro Marzá Vellón, el van completar.
Acabat l’acte de Presentació, rebérem en la llotja la visita dels màxims representants de la Gaiata 8 Portal de l’Om, amb la seua Madrina Infantil Neus Alabau Rovira, el President Infantil Pepe Monfort Burdeus, la Madrina Marta Agramunt Font, i el President Raúl Collazos Martín. Ells celebrarien la seua Presentació la setmana pròxima.

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*