PRESENTACIÓ OFICIAL GAIATA 2 “FADRELL”

I una vegada més el Palau va obrir les portes per rebre tots els castellonencs, aquesta vegada per realitzar la presentació oficial de la Gaiata 2 “Fadrell”.

El dissabte 20 de gener la comissió de la Gaiata 2 Fadrell va tenir la seva màxima esplendor a l’escenari del Palau de la Festa, on cadascun de la seva Cort d’Honor per a la Magdalena 2024, van rebre les seves bandes acreditatives. Així com les seves màximes representants per a la Magdalena 2024, la Madrina, Paula, la Madrina Infantil, Lidia, i el President Infantil, Carlos, que van rebre les seves bandes més esperades, la que els van acreditar com els màxims representants del seu sector Fadrell per a la Magdalena 2024.

 

Una presentació que ens va fer creure a la màgia, ja que ens vam traslladar a un veritable circ amb espectacles magnífics.

I entre espectacle i ofrenes al sector, l’acte va anar finalitzant, i a la nostra llotja vam rebre a la Gaiata 12 “el Grau” que ens lliurava la seva invitació oficial per a la propera presentació, la darrera invitació que el Sequiol rep, ja que, tic tac , els nostres màxims representants són els que la propera vegada que trepitgem el Palau sigui la que reparteixi les seves invitacions per a la nostra Presentació Oficial.

 

Una nit fantàstica plena d’alegria, amb nervis perquè cada cop s’acosta més la nostra gran nit, però sobretot amb moltes ganes.

 

Fotos cortesía COMISIO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*