PRESENTACIÓ OFICIAL GAIATA 15 SEQUIOL

Va arribar el gran dia, el dissabte 12 de novembre del 2022, cap a les 21,00 hores, els càrrecs 2020 i 2023 i les comissions major i infantil estaven citades al Cau del Sequiol, al carrer Herrero per preparar la comitiva, allà un autobús els esperava i seguidament es va recollir a la reina infantil, Alejandra, la nostra padrina sortint infantil. Com a destí final, el Palau de la Festa, on allà va començar tot.
A les 22,30 de la nit del dia esmentat, els voltants de l’emblemàtic edifici fester, i quan la pluja ens va donar uns minuts de treva, la pirotècnia va donar pas a la desfilada d’entrada perquè, sobre l’esplanada del Palau la nostra comissió i els nostres càrrecs poguessin desfilar acompanyats pel so de ¨dolçaina i tabalet¨ i amb la singular olor de pólvora, sens dubte, la nostra gran cita ja començava, i amb magnificència.

Ja a l’interior i quan cadascú va ocupar el seu lloc, a les 23.00 hores s’apagaven els llums de l’interior del Palau i amb unes breus paraules del presentador, començava el nostre acte de presentació. Tot era qüestió de seguir el guió establert, amb una primera actuació del grup Amb Fi.Teatre, per seguir amb el protocol habitual, amb música d’ABBA. Així, la música del musical Mamma Mia servia de fons musical per a l’accés a l’escenari de Carlos i Elisabeth, president infantil i presidenta de la gaiata respectivament, acompanyats pels estendards i col·laboradores.

La comissió infantil accedia a l’escenari amb el fons musical i la comissió major amb música d’ABBA, i, enmig d’ambdues comissions, es realitzava l’actuació del grup Amb Fi.Teatre, amb molt d’entusiasme i alegria. En tots dos casos, una vegada a l’escenari, a les dames els van ser imposades les bandes acreditatives per part de Carlos a la comissió infantil, i per Elisabeth a la comissió major, i lliurats rams de flors pels seus respectius acompanyants.
Lourdes i Manel, càrrecs 2020, arribaven a l’escenari amb les melodies d’ABBA també.
Un cop al mateix escenari, se’ls va fer entrega de ram floral. Tot seguit, es donava pas a una nova interpretació del grup Amb Fi.Teatre.
Quedava així tot llest i preparat per rebre i acabar de completar així l’escenari, els nostres càrrecs 2023, Adriana, Lucia i Carlos, hi van accedir amb el fons musical de la música de ¨Mamma Mia¨, entre aplaudiments i amb el públic posat dret.
Seguint amb el guió i protocol establert s’arribava al moment àlgid de la imposició de bandes que acrediten Adriana i Lucia com a padrines del Sequiol de la Magdalena de l’any 2023, rubricat pel lliurament de sengles rams de flors, tot això realitzat pels presidents , Carlos i Elisabeth.

Es va seguir amb el comiat dels cars 2020, Lourdes, Alejandra i Manel. Així, vam rebre a l’escenari la Reina Infantil per a la Magdalena 2023, Alejandra, amb tot el públic i la comissió dempeus, Lourdes, Alejandra i Manel van acomiadar el seu curs magdalener com a madrines i president de Sequiol, penjant els banderins amb què els recordarem sempre, i fent-los entrega d’un quadre que es penjarà al Cau del Sequiol amb molt d’orgull. I amb un vídeo de comiat i sobretot de suport a la nostra Reina Infantil, acabem aquesta part del protocol.

Abans de seguir amb el torn de les ofrenes, a sorpresa de tots, la germana i les cosines de la Madrina Adriana, ens van delectar amb una bonica i emotiva cançó, amb què a algun se’ls van saltar les llàgrimes.

Tot seguit, va arribar el torn de les ofrenes, iniciades amb una també molt especial per als Càrrecs 2023, ofrena de l’associació Cultural i Taurina de Viver (ACTV), seguides per la fundació AFANIAS de la Comunitat Valenciana, l’associació sociocultural de Castelló Centre Aragonès . No podia faltar també l’ofrena de la fundació albinegra, la Falla regne de València-Ciscar (falla 161), la Falla BARRI La que faltava (Vall d’Uixó). Va passar el torn de l’ofrena de Gestora de Gaiates, era el torn de la Gaiata 19 ¨La Cultural¨, i per finalitzar amb les ofrenes el Patronat Municipal de Festes.

A poc a poc, es va anar complint amb el protocol i el guió establert i així arribava el moment de desfer l’escenari i reprenent el fil principal de l’acte, amb la música d’ABBA, i així es va anar acomiadant de l’escenari als membres de les comissions infantils i grans, arribant al moment emotiu, el del comiat dels càrrecs de l’any 2020 Lourdes i Manel. Seguint amb la desfilada de baixada, es van acomiadar de l’escenari la presidenta de la Gaiata, Elisabeth, acompanyada per les col·laboradores de la gaiata.
Amb la interpretació del ball de ¨Mamma Mia¨, es va rendir tribut als càrrecs 2023, Adriana, Lucia i Carlos, que seguidament van abandonar l’escenari amb la música final del musical ¨Mamma Mía¨, quan es van encendre tots els llums i el públic es va aixecar acompanyats d’aplaudiments.
El final de festa es va prolongar fins a altes hores de la matinada i va anar a càrrec del polifacètic Rodhel que va delectar tot el públic amb el seu xou musical.
Aquest va ser el nostre acte de presentació, un acte que com hem dit va ser preparat amb cura, com tot allò que a la gaiata del Sequiol es prepara. Ara a seguir amb el nostre calendari festiu perquè la Magdalena de l’any 2023, que de mica en mica ja es va acostant.

Fotos cortesía MUPHY

Fotos cortesía COMISION

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*