Presentació del nostre Llibret

Després de mesos d’intensa feina, aplegava el moment de traure a la llum al nostre Llibret. Tots els actes celebrats al llarg de l’any, la programació de festes per a la Magdalena que s’aveïna, així com diferents articles d’interés, enguany dedicats a les Festes de Castelló al marge de la Magdalena, tenen el seu lloc en el Llibret de festes que cada any, realitzem amb la màxima estima confiant que agrade als comissionats, socis, veïns i amics del Sequiol. I perquè no, poder optar als diferents premis, com ara al millor article, la portada, l’ús del valencià, o el premi absolut al millor Llibret.
A l’acte de Presentació, assistia una amplíssima representació del món fester, començant per Madrines, Madrines Infantils, Presidents i Presidents Infantils de moltíssimes Gaiates amigues. El President d’honor del Sequiol, Articulistes, els autors de la portada, l’autor del Cartell de Festes de la Magdalena 2019, comissionats, socis i molts amics, ningú va voler perdre’s un acte tan emotiu.
La presidenta Elisabeth lliurava els primers exemplars als càrrecs 2019, Andrea, Natalia i Marc, seguint amb la resta de convidats. Després del repartiment de llibrets, l’acte finalitzava amb un piscolabis ofert a tots els assistents a aquest entranyable acte.
El llibret ja està en el carrer, les festes estan ací, ara solament falta que tot vaja conforme al programat i que tots gaudim de la nostra setmana de festes.

Fotos cortesía de Sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*