PRESENTACIÓ LLIBRET GRAU

El passat 6 de juny, els màxims representants infantils de la Gaiata 15 ‘Sequiol’, Leyre i Víctor, juntament amb la Presidenta Elisabeth, van assistir a un esdeveniment molt especial: la Presentació del Llibret de les Festes de Sant Pere 2024. La cerimònia, que es va dur a terme a La Marina del Grau, on les Reines del Grau per a les festes de Sant Pere 2024, van lliurar el llibret d’unes festes molt especial que marcaran a les seves vides.

Durant l’esdeveniment, Leyre i Víctor van tenir l’oportunitat de recollir-ne l’exemplar del llibret de festes del Grau. Aquest llibret, ple d’informació sobre les activitats i els esdeveniments programats, i als quals amb orgull assistirem.

Volem agrair, des de la gaiata 15 ‘Sequiol’ aquesta invitació tan especial que rebem sempre per part de la comissió de les Festes de Sant Pere, que junten a tota la ciutat per celebrar uns dies estiuencs magnífics. La recollida del llibret de festes marca l´inici oficial de les celebracions de les Festes 2024.

Estem segurs que les Festes de Sant Pere 2024 seran un èxit rotund, i els nostres representants infantils, Maria, Leyre i Víctor, juntament amb la Presidenta Elisabeth, hi seran per viure cada moment amb entusiasme i dedicació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*