Presentació del nostre Llibret

Després de mesos d’intensa feina, aplegava el moment de traure a la llum al nostre Llibret. Tots els actes celebrats al llarg de l’any, la programació de festes per a la Magdalena que s’aveïna, així com diferents articles d’interés, enguany dedicats als esports d’elit a Castelló, tenen el seu lloc en el Llibret de festes que cada any realitzem amb la màxima estima, confiant que agrade als comissionats, socis, veïns i amics del Sequiol. I perquè no, poder optar als diferents premis, com ara al millor article, la portada, l’ús del valencià, o el premi absolut al millor Llibret.

A l’acte de Presentació, assistia una amplíssima representació del món fester, començant per Madrines, Madrines Infantils, Presidents i Presidents Infantils de moltíssimes Gaiates amigues. El President d’honor del Sequiol, Ximo Borràs, el Sequioler de l’Any 2020, Paco Torres, l’autor de la portada i sequiolo Javi Rodríguez, el Director d’Activitats al Patronat d’Esports Juan Luís Llop, i una nombrosa representació dels esportistes i clubs d’esport protagonistes del llibret d’enguany. Comissionats, socis i molts amics, ningú va voler perdre’s un acte tan emotiu.

La presidenta Elisabeth lliurava els primers exemplars als càrrecs 2020, Lourdes, Alejandra i Manel, seguint amb la resta de convidats. Després del repartiment de llibrets, l’acte finalitzava amb un piscolabis ofert a tots els assistents a aquest entranyable acte.

El llibret ja està en el carrer, les festes estan ací, ara solament falta que tot vaja conforme al programat i que tots gaudim de la nostra setmana de festes.

Fotos cortesía SEQUIOL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*