PRESENTACIÒ LLIBRET 2023

 

Vam entrar ja a la recta final cap a l’esperada setmana gran, només queden tres setmanes per començar a complir els grans somnis, per això, el passat dijous 16 de febrer, vam realitzar l’acte de presentació del llibret de festes per a la Magdalena 2023. 

 

Per això, els nostres màxims representants, Adriana Llopis, Lucia Benedito i Carlos Benedito, acompanyats de la Presidenta, Elisabeth Breva, van rebre al cau de la Gaiata tots aquells convidats, reines de les Festes 2023, Selene i Alejandra, Dames de la Ciutat , Dames de la Ciutat Infantil, Madrines i Madrines Infantils de les diferents comissions gaiateres, la comissió sequiolera, tots aquells que han participat en la realització del llibret, família, amics i molts més. 

 

En primer lloc, donar les gràcies a tots aquells que han fet possible aquest llibret preciós per a la Magdalena 2023, i gràcies a Luis Bolumar, per la meravellosa portada. 

 

L’acte va ser presentat per Patricia Mir, i en aquest Adriana, Lucia i Carlos van anar lliurant el llibret a tots els nostres convidats, llibret que aquest any ret homenatge als edificis més emblemàtics de la ciutat, de la nostra ciutat de Castelló. 

 

Finalment, vam poder gaudir d’un entretingut sopar de pica-pica acompanyats de música.

Fotos cortesía MUPHY

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*