PRESENTACIÓ GAIATA 9, L´ESPARTERA

Focs artificials i una nit estupenda per rebre la presentació de L’Espartera al Palau de la Festa de Castelló. Aquesta nit li tocava a la Madrina Reme i Madrina Infantil Ariadna ser les protagonistes de tot el públic fester.
Les reines de la Magdalena 2023, Selene i Alejandra, acompanyades de les respectives corts d’honor, membres de la festa, sectors de gaiates, familiars i amics, van estar la nit passada del 8 d’octubre al Palau per recolzar i donar-los l’enhorabona a les madrines i a la comissió de la Gaiata 9, L´Espartera.
Durant l’acte, vam anar veient com les dames i acompanyants de la comissió de la Gaiata 9, anaven omplint l’escenari, fins que finalment les madrines van rebre aquestes bandes que tant somien portar.
En finalitzar l’acte, vam rebre al palco la visita dels màxims representants de la Gaiata 2 Fadrell, per convidar-nos al seu acte de presentació el proper dissabte. Els nostres màxims representants per a la Magdalena 2023, Adriana, Lucía i Carlos, acompanyats de la comissió sequiolera, van acceptar gustosament la invitació.
Enhorabona a la Gaiata 9!

Fotos cortesía COMISION

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*