Presentació Gaiata 8 “Portal de l’Om”

Era una presentació molt esperada i no va defraudar a ningú. Després del palau de les princeses Disney, el vaixell pirata o el temple de l’Olimp, estava clar que alguna cosa espectacular ens tenien reservada. I així va ser, per a presentar al món de la festa a les seues comissions per a la Magdalena de 2018, els portalers van convertir el palau de la festa en l’avinguda novaiorquesa més famosa del món, Broadway.
Entre els cartells lluminosos d’alguns dels més grans musicals de la història del teatre, com ara ‘West Side Story’, ‘Cabaret’, ‘El fantasma de la ópera’ o ‘La Bella y la Bestia’, dos valencians intentaven agafar idees per a triomfar després en el món de la faràndula.
Una divertida història que va fer de fil conductor per a l’entrada dels membres de les comissions de Portal de l’Om, finalitzant amb els seus màxims representants per a la Magdalena 2018, Madrina Infantil Balma Morilla Torres, Madrina Iris González Milá i President Raul Collazos Martín.
En acabar l’acte de Presentació, els nostres càrrecs per a la Magdalena 2018, Àgueda, Nagore i Iker, rebien en la llotja la visita dels màxims representants de la Gaiata 12 “El Grau” per a convidar-nos al seu acte de presentació la setmana vinent. Enhorabona als amics de Portal de l’Om i bona sort als amics del Grau.

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*