Presentació Gaiata 8 “Portal de l’Om”

Aplegava una nit que des de fa ja molts anys s’espera amb especial curiositat dins el món gaiater i fester en general. Es tractava de la nit de ‘Portal de l’Om’, una comissió que ens té acostumats a oferir grandiosos espectacles i, sobre tot, espectaculars escenaris, el dia de la seua presentació.

No ens van decebre, més aviat al contrari ens van aconseguir sorprendre una vegada més. La gaiata 8 ens feia viure una velada màgica, inspirada en el llibre ‘Las mil y una noches’. Amb un decorat que ens traslladava a un majestuós palau àrab, va anar desfilant la comissió de “Portal de l’Om” fins a un escenari que acabarien de completar els seus màxims representants per a la Magdalena de 2020, la Madrina Infantil Lledó Vicent Aparisi, i la Madrina senyoreta Adela Archilés Segarra, acompanyades pel President de la comissió, Raúl Collazos Martín.

Un acte que va contar una vegada més amb la participació de ballarines sequioles: Leyre Salinas, Natalia Queral i Nagore García, guapíssimes amb les seues disfresses d’inspiració àrab.

En finalitzar l’acte, rebérem a la llotja la visita dels màxims representants de la Gaiata 17 “Tir de Colom”, per a convidar-nos al seu acte de presentació la setmana vinent. Els nostres càrrecs 2020, Lourdes, Alejandra i Manel, acompanyats d’un bon nombre de sequiolos, van acceptar gustosament la invitació.

Enhorabona a la Gaiata 8 i molta sort a la Gaiata 17!

Fotos cortesía SEQUIOL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*