Presentació Gaiata 8 “Portal de l’Om”

Cada any els portalers guarden amb un gran secret el contingut de la seua Presentació, sempre espectacular pels decorats i els vestuaris dels ballarins. El Palau es vestia de gala un dissabte més, una nit molt especial, tot i que la Gaiata protagonista conta entre els seus comissionats amb la Regina Infantil de les Festes 2019, Natalia Collazos Rovira.
Tot va girar al voltant del món marí. L’escenari lluïa un esplèndid colorit, amb corals, conxes i estrelles marines que unides als efectes visuals i a les llums, van submergir tot el Palau dins la mar. Per rematar el conte, els ballarins anaven vestits de cavallets de mar, peixos i meduses, simulant la vida submarina. Amb tot això es va anar omplint l’escenari, que van completar els màxims representants de la Gaiata 8 “Portal de l’Om” per a la Magdalena de 2019, Madrina Infantil xiqueta Martina Madero Agost acompanyada pel President Infantil Quimey Cubedo Lazarte i Madrina senyoreta Belén Cazalilla Piñana, acompanyada pel President José Antonio Montoya Serrano.
Una nit molt on Sequiol va estar representat una vegada més mitjançant la petita Alejandra, que va demostrar les seues dots artístiques vestida de cavallet de mar, així com Águeda cap a la seua aportació a l’espectacle vestida de Medusa.”
Abans del Rotllo i Canya i la discomòbil, els màxims representants de la Gaiata 2 “Fadrell” es van apropar a les llotges de tots els altres sectors gaiaters per tal de donar-los la invitació per al seu acte de Presentació la setmana vinent. A la llotja de la Gaiata 15 “Sequiol”, els seus càrrecs per a la Magdalena 2019, Andrea, Natalia i Marc, acompanyats per la Presidenta Elisabeth i un nombrós grup de sequiolos.
Enhorabona a la Gaiata 8 “Portal de l’Om” i molta sort als companys de la Gaiata 2 “Fadrell”.

Fotos cortesía de Sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*