PRESENTACIÓ GAIATA 7 “cor de la ciutat”

Arribem un dissabte més al Palau de la Festa, per celebrar la Presentació de la Gaiata 7 “cor de la ciutat”, i per rebre els seus màxims representants per a la Magdalena 2024.

Després de rebre tota la comissió a l’esplanada del Palau de la Festa, juntament amb uns focs artificials que anunciaven l’arribada de les màximes representants, vam entrar a dins perquè poguera començar aquest acte.

Allà van estar una nit més els nostres màxims representants, Maria, Leyre i Victor, per gaudir d’aquesta presentació, que ens endinsava a la trama de la pel·lícula de Matilda.

Van ser una sèrie de balls, a més de l’escenografia, els que ens van portar fins al punt de semblar que érem dins de la pel·lícula, cosa que ens va fer més divertit aquest acte de presentació.

Una volta van ser proclamades les màximes representants del sector del “cor de la ciutat” per a la Magdalena 2024, l’escenari es va anar buidant, fins que tots vam acomiadar en peu a les Madrines de la Gaiata 7 per donar per finalitzat l’acte i passar als balls.

Enhorabona a la Gaiata 7 “cor de la ciutat” i als seus màxims representants per a la Magdalena 2024.

Fotos cortesía COMISIO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*