Presentació Gaiata 7 “Cor de la Ciutat”

El Palau de la Festa obria les seues portes en una nova cita amb el món fester. Era la nit del cèntric sector de “Cor de la Ciutat”. Amb la desfilada  de les seues comissions a l’interior del recinte fester, acompanyats per música tradicional i focs d’artifici, arrancava la presentació de la Gaiata 7.

En aquesta ocasió, el musical Annie ambientava la nit, amb l’entranyable protagonista d’aquesta famosa pel·lícula. L’acte anava desenvolupant-se entre les conegudes cançons dels anys 70 com ‘I love you baby’, ‘The way you look tonight’ i ‘Fly me to the moon’ de Frank Sinatra; o ‘Don´t stop me now’ de la banda anglesa Queen, interpretades totes elles per magnífics ballarins. Amb aquest entorn musical, va anar desfilant la comissió de “Cor de la Ciutat” fins a un escenari que acabarien de completar els seus màxims representants per a la Magdalena de 2020, la Madrina Infantil Helena Solano Miralles, i la Madrina senyoreta Sofía Guimerá Navarro, acompanyades pel President de la comissió, Alejandro Navarro Canós.

En finalitzar l’acte, rebérem a la llotja la visita dels màxims representants de la Gaiata 10 “El Toll”, per a convidar-nos al seu acte de presentació la setmana vinent. Les Madrines d’Honor Marta Gual i Malena García, en absència dels nostres càrrecs 2020, van acceptar gustosament la invitació.

Enhorabona a la Gaiata 7 i molta sort a la Gaiata 10!

Fotos cortesía SEQUIOL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*