Presentació Gaiata 7 “Cor de la Ciutat”

Es tractava d’una data molt assenyalada, perquè era el dia en què Andrea, Natalia i Marc, acompanyats per la Presidenta Elisabeth, devien fer l’Ofrena de la Gestora de Gaiates als companys protagonistes d’aquella nit.
Però era sobretot, la nit dels amics de la Gaiata 7 “Cor de la Ciutat”, que ens van sorprendre amb una cerimònia basada en la cultura gitana. Així, d’una forma divertida, amb els ‘Gipsy Kings’ del grup de teatre El taronger i amb el ballet Llum d’Orient, ens presentava la Gaiata 7 “Cor de la Ciutat” a les seues Comissions, encapçalades pels seus màxims representants per a la Magdalena de 2019, la Madrina Infantil xiqueta Yaiza Campesino Izquierdo i la Madrina senyoreta Alexia González Izquierdo, acompanyats pel vice-president de la Comissió, Sergio Toledo Llorens.
En finalitzar l’acte, no vam rebre a la llotja cap visita, perquè van ser els màxims representants de la Gaiata 15 “Sequiol”, Elisabeth, Andrea, Natalia i Marc, els que van recórrer totes les llotges del primer pis del Palau de la Festa per tal de convidar a la resta de Comissions gaiateres al seu acte de presentació la setmana vinent.
Una nit molt especial per als màxims representants Sequiolers per a la Magdalena de 2019, que una vegada més van estar acompanyats a la llotja per una nombrosíssima representació de les seues comissions.

Fotos cortesía de Sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*