Presentació Gaiata 7 “Cor de la Ciutat”

Amb les llums de Nadal il•luminant els carrers de Castelló, amb els tarrons acabats d’encetar i el Betlem agafant forma a les cases i els aparadors, aplegava el moment de celebrar un altre acte de presentació gaiatera, en aquesta ocasió l’acte de presentació de les comissions de la Gaiata 7 “Cor de la Ciutat”.
Una nit que va estar envoltada de màgia, gràcies al grup de Teatre “El Taronger” i el Ballet llum d’Orient, que portaren els Avatars fins a l’escenari del palau, recordant escenes molt entranyables de la famosa pel•lícula. Era el guió escollit per tal de presentar a les comissions de la gaiata 7 “Cor de la Ciutat”, que va finalitzar amb la pujada a l’escenari dels màxims representants per a la Magdalena de 2018: Madrina Infantil Aisha Beyoncé Botea, President Infantil Àlex Navarro Gijón, i Madrina Lourdes Luján Arribas, acompanyats pel President d’aquesta associació, Manuel Jesús López Palomino.
En acabar l’acte de Presentació, els nostres màxims representants per a la Magdalena 2018, Àgueda, Nagore i Iker, acompanyats pel Vice- President Jorge, rebien a la llotja als amics de la Gaiata 4 “L’Armelar” per tal de convidar-nos al seu acte de presentació la setmana vinent. Enhorabona als amics de Cor de la Ciutat i bona sort als amics de L’Armelar.

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*