PRESENTACIÓ GAIATA 7 ¨COR DE LA CIUTAT¨

Es tracta d’una data molt assenyalada, ahir a la nit Adriana, Lucía i Carlos, acompanyats per la Presidenta Elisabeth, feien l’Ofrena de la Gestora de Gaiates als companys protagonistes.

Era, sobretot, la nit dels amics de la Gaiata 7 Cor de la Ciutat, que ens van sorprendre amb un espectacle de Disney, on uns ballarins van representar cada personatge de les pel·lícules.
Així, d’una manera divertida, aquest grup de ball va omplir de llum el Palau mentre que la comissió de la Gaiata 7 anava omplint l’escenari, fins a arribar el moment de les Madrinas Raquel i Nadia.

Arribat el moment de les ofrenes, van pujar a l’escenari els nostres càrrecs acompanyats de la Presidenta i del nostre gaiater Iker Miralles que portava l’estendard Sequiolero, i molt contents, tota la comissió des de la llotja, hi vam estar recolzant-los aquesta nit tan especial.

En finalitzar l’acte, no vam rebre a la llotja cap visita, perquè van ser els màxims representants de la Gaiata 15 «Sequiol», Elisabeth, Adriana, Lucía i Carlos, els que van recórrer totes les llotges del primer pis del Palau de la Festa per convidar a la resta de Comissions Gaiateres al seu acte de presentació la setmana que ve.

Una nit molt especial per als màxims representants Sequiolers a la Magdalena del 2023, que una vegada més van estar acompanyats a la llotja per una nombrosíssima representació de les seves comissions.

Fotos cortesía COMISION

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*