Presentaciò Gaiata 6 “Farola Ravalet”

Després del tall de la setmana anterior degut a la massiva representació del món fester a FITUR, es reprenia el cicle de presentacions al Palau amb un ambient molt cinematogràfic. Espectacular l’escenari representant el Palau d’Oz, en verds i daurats, i magnífica la representació que els amics de la Gaiata 6 Farola-Ravalet van fer d’aquesta vella història que per molt que passen els anys no deixe d’atraure a grans i menuts. Dorita, les sabates roges lluentes, la fada bona, la fada roïna, el lleó, l’espantaocells i l’home de llanda, es van convertir, per una estona, en fil conductor de l’acte de Presentació de la Madrina Infantil Alejandra Gallén Montañés, el President Infantil Juan Cabello Pérez, la Madrina Andrea Piqueres Manase, el President Esteban Gual Ibañez, i tota la comissió, grans i menuts de la Farola-Ravalet.
Important va estar la representació sequiolera en aquest acte, amb les ballarines Anna i Laura Turch, així com els actors del grup de teatre Sequiol, Javi Rodriguez i Pablo Sanahuja, convertits en home de llanda i espantaocells respectivament.
Finalitzat l’acte, rebérem en la llotja la visita dels màxims representants de la Gaiata 4 L’Armelar, amb la Madrina Infantil Remedios Molina Vives, la Madrina Fátima Maria Renau Ventura, i el President Alejandro Marzá Vellón. Ells serien els encarregats de presentar la seua comissió al món fester la setmana vinent.

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*