PRESENTACIÓ GAIATA 6  “Farola Ravalet”

Un dissabte més, els castelloners i castelloneres ens reunim al nostre estimat lloc de reunions festeres, el Palau de la Festa. Aquesta nit era el torn de lluir-se la Gaiata 6 “Farola Ravalet” els qui ens van presentar a tota la seva comissió festera per a la Magdalena 2024. 

 

Seguint el conte que van començar d’aventures en la seva presentació anterior, ens van tornar a integrar en un viatge per salvar les festes de la ciutat, una història amena que ens anava entretenint mentre presentaven tota la seva cort d’honor. 

 

Aquest espectacle, acompanyat d’uns balls molt elaborats, ens va portar al cim de l’acte, on ens van presentar els seus màxims representants per a la Magdalena 2024, Saray, Pilar i Nicolás. Tots tres, amb el president de la Gaiata 6, Esteban, van acabar d’omplir l’escenari amb la resta de la cort. 

 

En finalitzar les diferents ofrenes al sector, l’acte va anar finalitzant, mentre la cort s’anava acomiadant, fins a quedar només els màxims representants. 

 

Un cop finalitzat l’acte, els nostres màxims representants sequiolers, Maria, Leyre i Victor, acompanyats de la Presidenta Elisabeth, van rebre a la llotja a la Gaiata 13, que ens convidaven a la seva propera presentació, a la qual assistirem encantats. 

 

Després del tradicional ball “rotllo i canya” i més balls entretinguts, vam poder anar-nos-en a casa ben aviat, ja que aquesta presentació havia estat començada a les 20h de la vesprada.

 

Enhorabona a la Gaiata 6 “Farola Ravalet” una presentació estupenda, i enhorabona als seus màxims representants.

 

Fotos cortesía COMISIO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*