Presentació Gaiata 6 “Farola-Ravalet”

Un dissabte més el món gaiater tenia una cita al Palau de la Festa. Moltíssima gent per tal de celebrar l’acte de Presentació de la Gaiata 6 “Farola-Ravalet”, associació que compleix el seu 75é aniversari. Poc abans de les onze de la nit, un colorit castell de focs i el so de les dolçaines i els tabals, anunciaven l’aplegada de la comissió gaiatera.

L’acte de presentació resultava ser un sentit homenatge a totes les persones que han escrit la història de Farola-Ravalet. Madrines, Madrines infantils, Presidents i Presidents Infantils des del 1945, així com monuments i artistes gaiaters dels setanta-cinc anys d’història de la gaiata 6, van estar presents en imatges projectades als laterals d’un elegant escenari.

Així, entre records, els membres de la nombrosa comissió de “Farola-Ravalet”, van anar accedint a un escenari, que acabarien de completar els seus màxims representants per a la Magdalena de 2020, la Madrina Infantil xiqueta Daniella Gimeno Segarra, i la Madrina senyoreta Camila Castelluchio Monroy, acompanyades pel President Infantil Manuel Lumbreras Catalá i el President de la comissió, Esteban Gual Ibáñez.

Un espectacle que va contar una vegada més amb presència sequiolera, amb les joves Balma, Teresa i Nagore integrant uns vistosos i alegres balls.

En finalitzar l’acte, rebérem la visita dels màxims representants de la Gaiata 2 “Fadrell”, per tal de convidar-nos al seu acte de presentació la setmana vinent. Els nostres càrrecs 2020, Lourdes, Alejandra i Manel, acceptaren la invitació gustosament, acompanyats per un bon nombre de sequiolos.

Enhorabona a la Gaiata 6 i molta sort a la Gaiata 2!

Fotos cortesía Gaiata 15 Sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*