Presentació Gaiata 6 “Farola-Ravalet”

A pocs dies per al començament de les festes de Nadal, aplegava el torn de la Gaiata 6, i como no podia ser d’altra manera, l’ambient nadalenc va estar present al llarg de tota la vetlada.
Cançons divertides, balls vistosos, i una vegada més amb la presència destacada de la Gaiata 15 Sequiol. En aquesta ocasió, Àgueda i Beatriz van integrar el grup de ballarins que al so de nadales van fer de la nit de Palau un preludi emocionant de les properes festes.
Així, entre cançons de Festa i també de Pau, es va anar omplint l’escenari, que van completar els màxims representants de la Gaiata 6 “Farola-Ravalet” per a la Magdalena de 2019, Madrina Infantil xiqueta Natalia Espada Jiménez, acompanyada pel President Infantil Manel Canseco Peris, i Madrina senyoreta Sonia Cabello Cabello, acompanyada pel President Esteban Gual Ibáñez.
Abans del Rotllo i Canya i la discomòbil, els màxims representants de la Gaiata 16 “Rafalafena” es van apropar a les llotges de tots els altres sectors gaiaters per tal de donar-los la invitació per al seu acte de Presentació la setmana vinent. A la llotja de la Gaiata 15 “Sequiol”, els seus càrrecs per a la Magdalena 2019, Andrea, Natalia i Marc, acompanyats per la Presidenta Elisabeth i un nombrós grup de sequiolos.
Enhorabona a la Gaiata 6 “Farola-Ravalet” i molta sort als companys de la Gaiata 16 “Rafalafena”.

Fotos cortesía de Sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*