Presentació Gaiata 6 “Farola-Ravalet”

Dissabte, onze de la nit, Palau de la Festa, trons de carcasses al Cel anuncien que és el moment de celebrar un nou acte de Presentació de Gaiata, enmig d’un camí que començava aquest estiu amb l’elecció de les que seran les màximes representants de la ciutat en la Magdalena de 2018 i que, setmana rere setmana, va completant el quadre d’honor fester amb totes i cadascuna de les dinou comissions de sector.
Era la nit de la Gaiata 6 “Farola-Ravalet”, i les seues comissions van ser les protagonistes d’un acte que recuperava l’estil tradicional, i on l’Ermitori de la Magdalena, la Basílica del Lledó i, sobretot, una entranyable i gegantina Farola, van fer de l’escenari, un homenatge a les nostres tradicions.
Un acte molt emotiu per a presentar-nos a les Comissions de la Gaiata 6 “Farola-Ravalet”, encapçalades pels seus màxims representants per a la Magdalena de 2018, la Madrina Infantil xiqueta Noelia Hernández Andrés, el President Infantil Hugo Bayo Ahicart, i la Madrina senyoreta Paula Garcilópez Palau, acompanyats pel President de la Comissió, Esteban Gual Ibáñez.
Cal dir que la presentació va tenir també un pessiguet sequioler, donat que van actuar, com sempre magistralment, les balladores Anna i Laura Turch. I a més, Anna Turch i Marta Gual, van fer una ofrena a la Madrina Paula, totes elles integrants de la Cort de la Reina Infantil de la Magdalena 2010.
En finalitzar l’acte, rebérem a la llotja la visita dels màxims representants de la Gaiata 13 “Sensal”, per tal de convidar-nos al seu acte de presentació la setmana vinent. Els nostres càrrecs 2018, Àgueda, Nagore i Iker, acompanyats pel Vice-President Víctor Orozco, donaren l’enhorabona a la Gaiata 6 i desitjaren molta sort a la Gaiata 13.

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*