Presentació Gaiata 5 “Hort dels Corders”

Una setmana després de les Imposicions de Bandes a les Reines de les Festes i les seues Corts d’Honor, començava el nou cicle de Presentacions de les Diferents Comissions de Sector al Palau de la Festa.
La primera a arrancar va ser la Gaiata 5 “Hort dels Corders”, amb un escenari ple d’engranatges del rellotge del Fadrí, desbaratats fins que el millor rellotger de Castelló acudia per tal de reparar-lo. Així, envoltats per música i balls molt marxosos, els membres de la comissió de “Hort dels Corders”, van anar accedint a un escenari, que acabarien de completar els seus màxims representants per a la Magdalena de 2019, la Madrina Infantil xiqueta Laia Clausell Fabregat, i la Madrina senyoreta Carla Parra Bellido, acompanyades per la Presidenta de la comissió, Arantxa Miralles Benages.
L’espectacle va tindre en certa manera un sabor sequioler, donat que molts sequiolos van ser partícips d’aquest. Laura Turch demostrant una vegada més que és una magnífica ballarina, les bessones Balma i Teresa Doumere com a col•laboradores al costat de la seua cosina Laia, Madrina Infantil, el seu germà Adrian fent l’ofrena de l’Ajuntament, i les sequioles Leire Salinas i la seua mare Yomara Valls, membres del grup de dansa La Nova escola, ballant un alegre fandango.
En finalitzar l’acte, vam rebre dues visites molt especials a la llotja. La primera, la visita de les Reines de les Festes i les Dames de la Ciutat, entre les quals es troba la nostra sequiola Nagore García. I en segon lloc, rebérem la visita dels màxims representants de la Gaiata 3 “Porta del Sol”, per tal de convidar-nos al seu acte de presentació la setmana vinent.
Els nostres càrrecs 2019, Andrea, Natalia i Marc, assistien a la seua primera presentació oficial de Gaiata, com a màxims representants de Sequiol. I van ser molts, els sequiolos que decidiren acompanyar-los en un dia tan especial.
Enhorabona a la Gaiata 5 i molta sort a la Gaiata 3!

Fotos cortesía de Sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*