Presentació Gaiata 4 “L’Armelar”

El Palau de la Festa vivia l’última gala dins del cicle de presentació de gaiates abans de la Magdalena 2020. I és que la setmana gran de Castelló estava ja molt pròxima. La gaiata 4, “L’Armelar”, va ser l’encarregada de posar el fermall a les presentacions d’aquesta edició.

Els membres de la gaiata van organitzar un espectacle que la seua tònica va ser el record als 75 anys d’història de la comissió i els mateixos festejos de la Magdalena, així com l’homenatge a la història i tradició de Castelló. D’aquesta manera, Jaume I i el Cid Campeador, dues fonamentals figures històriques del relat de la Reconquesta, van centrar les representacions teatrals amb les quals van amenitzar l’esdeveniment.

Històries d’un desterrat Rodrigo Díaz de Vivari i d’un batallador Jaume I que es troben impreses en la idiosincràsia dels castellonencs. Amb aquest històric fil conductor, van anar desfilant els membres de la comissió de “L’Armelar” fins a un escenari que acabarien de completar els seus màxims representants per a la Magdalena de 2020, la Madrina Infantil Noa Pascual Soler, i la Madrina senyoreta Andrea Vicente Ribes, acompanyades pel President de la comissió, Alfonso Barreda Giner.

En finalitzar l’acte, rebérem en la llotja la visita dels màxims representants de la Gaiata 3 “Porta del Sol”, que van ser els encarregats d’iniciar el cicle de presentacions el mes de setembre passat. Els nostres màxims representants per a la Magdalena 2020, Lourdes, Alejandra i Manel, acompanyats d’un bon número de sequiolos, van celebrar amb alegria i una mica d’enyorança, la fi dels actes gaiaters al Palau de la Festa.

Enhorabona a la Gaiata 4 i Feliç Magdalena 2020!

Fotos cortesía SEQUIOL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*