PRESENTACIÓN GAIATA 4 armelar

A tan sols una presentació més de finalitzar el 2023, i amb ell la majoria de presentacions de la Magdalena 2024, cosa que ens apropava molt ja a la gran setmana de les nostres festes, rebem aquesta vegada a la comissió de la Gaiata 4 perquè poguera realitzar l’acte de presentació oficial de la comissió i els màxims representants per a la Magdalena 2024.

 

Un cop a dins, vam tornar als principis de les nostres festes, a les tradicions, i com calia esperar, el Palau de la Festa va tornar a ser la nostra estimada i entranyable Pèrgola, plena de records i de tradicions, que ens han portat fins dia de avui.

 

Així, doncs, el sector Armelar va celebrar la seva presentació oficial homenatjant d’una manera molt bonica al lloc que tantes alegries ens ha donat als castelloners i castelloneres, la Pèrgola.

Un cop presentada la comissió, vam rebre drets als seus màxims representants per a la Magdalena 2024 amb grans aplaudiments.

 

En finalitzar l’acte vam rebre a la llotja a la Gaiata 8, que ens lliurava la seva invitació per poder assistir a la seva presentació oficial dissabte que ve, a la qual anirem encantats.

 

Fotos cortesía COMISIO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*